Het is me een waar genoegen u te mogen verwelkomen op de website van

HOUTREALISATIES CANSIER

Graag zal ik uw gastheer zijn en u op een gebruiksvriendelijke wijze rondleiden doorheen deze ge´nformatiseerde brochure van het houtbedrijf "Cansier".

Zoals de bedrijfsnaam reeds laat vermoeden, zijn onze mensen gespecialiseerd in alle houtrealisaties in, aan en rond de woning.

Bij "Houtrealisaties Cansier" kan u niet enkel terecht voor standaardwerk maar ook voor het gepersonaliseerde maatwerk tot zelfs voor ambachtelijke opdrachten.

Tevens trachten wij tegemoet te komen aan eenieders budget. Zo durf ik zonder chroom stellen dat ons team van ervaren schrijnwerkers evenveel aandacht schenkt aan de vraag van de klant die wenst te werken met goedkopere houtsoorten dan aan een realisatie met de allerduurste materialen, zoals kerselaar en notelaar.

De beste reclame voor een bedrijf is immers nog steeds de reclame van mond tot mond en de ervaring heeft geleerd dat een kleine klant zijn tevredenheid even belangrijk is als deze van een grotere klant.

Bij het surfen doorheen deze site zal ik u vooral kennis laten maken met datgene dat u het duidelijkste beeld kan geven van omvang van onze realisaties, namelijk een hele reeks foto's.

Heeft u vragen, wenst u enige verduidelijking of had u graag een gratis en vrijblijvende prijsofferte voor al uw dromen in hout, aarzel dan niet om mij te contacteren op het telefoonnummer: 054/42.17.04 of via mijn e-mailadres: mailto:jurgen.cansier@belgacom.net.

Desgewenst kan ik u steeds een bezoek brengen om uw plannen te bespreken en/of u te adviseren.

Steeds tot u dienst
Jurgen Cansier
Zaakvoerder.