Keukens

Op maat gemaakte keukens bieden niet enkel een uitstraling naar wens van de klant, maar ook een praktische indeling. De keuken wordt zo opgebouwd dat er geen enkele ruimte verloren gaat en alles mooi benut wordt. Wanneer u uw keuken laat ontwerpen en uitwerken door ons, gaat u voor een exemplaar dat jarenlang dienst kan doen zonder gebreken. Maak vandaag nog een afspraak voor de bespreking van uw wensen, noden en het vooropgestelde budget en ga samen voor een eindresultaat geheel naar uw verwachtingen.

keukens op maat houtrealisaties cansier, schrijnwerker in geraardsbergen

Dressings

Op maat gemaakte dressings en inloopkasten zijn momenteel erg in trek. Ze zorgen voor een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke opberging die voor een praktische benutting van uw ruimte zorgt. Indien de ruimte een schuin dak heeft, kunnen wij voor een gepaste oplossing zorgen. U kan een leven lang genieten van deze functionele opbergruimtes.

dressing houtrealisaties cansier, schrijnwerker in geraardsbergen

Meubels en inbouwkasten

Wij maken de meubels en kasten op maat volgens plan, zodoende kunnen we ook werken volgens uw tekening of een foto van een meubel.

Dit kunnen vrijstaande kasten zijn maar ook inbouwkasten. Wij komen dan ter plaatse alles opmeten.

haardmeubel houtrealisaties cansier, schrijnwerker in geraardsbergen

Zolderinrichting

Wij transformeren je onafgewerkte zolder tot een extra slaapkamer, bureau of multifunctionele ruimte. Wij werken voor je zolderinrichting een complete offerte uit met één heldere totaalprijs, gedetailleerd opgesplitst in verschillende onderdelen. Zo zie je vooraf in alle transparantie hoeveel je zolderinrichting kost, zonder onaangename verrassingen achteraf.

zolderinrichting houtrealisaties cansier, schrijnwerker in geraardsbergen

Tuinhuizen en carports

Een tuinhuis kan elke tuin een meerwaarde geven. Hoe groot of klein jouw perceel ook is: wij plaatsen een passend, op maat gemaakt tuinhuis volledig naar jouw wensen. Een houten carport is een waardevolle toevoeging aan uw oprit. Zo beschermt deze carport uw auto tegen het weer, zodat deze langer mooi blijft. Bovendien blijft uw auto lekker koel in de zomer en hoeft u in de winter minder vaak te krabben.

tuinhuis houtrealisaties cansier, schrijnwerker in geraardsbergen

Trappen

Bekleden van een betonnen trap of plaatsen van houten trappen op maat.

trappen houtrealisaties cansier, schrijnwerker in geraardsbergen

Deuren

In het gevarieerde aanbod van binnendeuren bij Houtrealisaties Cansier vind je dan ook een veelzijdige collectie van massieve houtsoorten, voortreffelijke fineercombinaties, elegante glascreaties, lak- en verfdeuren. Deze zorgen voor een meerwaarde in elk interieur.

binnendeuren houtrealisaties cansier, schrijnwerker in geraardsbergen